Емполи и Милан играят при  на стадион Карло Кастелани“ в ранния неделен

...
Емполи и Милан играят при  на стадион Карло Кастелани“ в ранния неделен
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Емполи 0:3 Милан, Траоре реши всичко с дебютния си гол

Емполи и Милан играят при   на стадион „ Карло Кастелани “ в ранния неделен дуел от 19-ия кръг на италианската Серия А. Рубен Лофтъс-Чийк откри още в 11-ата, а Оливие Жиру удвои в 31-ата минута от дузпа. 19-годишният Шака Траоре реши всичко с дебютния си гол в Калчото в 88-ата минута.

Домакините са едвам на предпоследната 19-а позиция с 13 точки, с две по-малко от първия над чертата Каляри. „ Росонерите “ пък са трети с 36 пункта, с 12 по-малко от водача и градски противник Интер.



Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, бе направил седем промени в състава, по отношение на този, който победи Каляри с 4:1 за Купата на Италия през седмицата. На вратата се завърна Майк Менян, а в отбрана новите имена бяха Симон Кяер и Алесандро Флоренци, които подкрепяха Тео Ернандес и капитана Давиде Калабрия. Рубен Лофтъс-Чийк беше комплициран в центъра до Ясин Адли и Тижани Райндерс, до момента в който офанзивата бе водена от новите имена Кристиан Пулишич, Оливие Жиру и Рафаел Леао.

 /  / 

Гостите от Милано първи стигнаха до удар към вратата още преди да са изтекли и три минути игра, когато " росонерите " разиграха късо след корнер, а Тижани Райндерс получи топката и стреля по тревата от границата на наказателното поле, само че кълбото мина около дясната греда на Елиа Каприле в навън.

Домакините дадоха отговор четири минути по-късно, когато Йосеф Малех стреля от сериозна отдалеченост от директен свободен удар, само че топката мина около вратата на Майк Менян.

Милан натисна и това даде резултат в 11-ата минута, когато поведе в резултата. Тогава Рафаел Леао проби чудесно по левия фланг и откри с отличен пас в наказателното поле непокрития Рубен Лофтъс-Чийк, който незабавно прати топката с десния крайник в долния ляв ъгъл на Каприле – 0:1.

Lewisham's finest
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР